štvrtok 28. februára 2013

Dnes som strávila príjemný večer v Jazz Caffe, na koncerte folkového speváka, Mária Drgoňu. Jeho outfity ma vždy veľmi bavia, a niečím na druhý pohľad príjemne prekvapia (dnes to boli vreckové hodinky). Sám tvrdí, že nepatrí to tejto doby a ja len v dobrom súhlasím. Má skvelý vkus na knihy, príjemný hlboký hlas, cigarety si šúľa a dosť kašle na konvencie. A práve to mám na Máriovi najradšej.
Džaaaaau :)







utorok 26. februára 2013

Aaaaa dnes bol zas a znova super deň! Slniečko svietilo, (juchúúúú) a tak konečne aj v Nitre pešia zóna nezívala prázdnotou. Tipujem, že sa všetci opäť natlačia do obchodných centier, keď im teplučké lúče prestanú byť vzácne...Podvečer sme išli na vernisáž fotografky Jany Martiškovej do Gio Caffé, kam určite ešte zavítam. Super zážitok! Úžasná atmosféra. I fotografií i kaviarni. Cítila som sa tam ako ryba vo vode a domov som odchádzala s príjemným pocitom ľahkosti ako vždy keď vidím množstvo inšpirujúcich vecí a ľudí. Poznáte to?
Džaaaaau :)








piatok 22. februára 2013











Anooo deň "dnes sa budem iba tešiť" mám úspešne sa sebou. Bolo to o to ľahšie, že prednášky sa veselo rušili alebo trvali kratúčko, juch juch. S mojou šumnou Zuz sme išli na kávičku kde sme vydržali byť dámíčky asi tak dve minúty. Ešteže šibnuté sme na striedačku. Vedela som, že opäť budem dlho v meste, takže outfit zas a znova pohodlíčko a teplúčko. A mám presne také ókušky z háemka aké som si želala túto sezónu. Vraj mačacie. :) Ešte som stihla čajík (ehm, ehm) s dievčencami a prišla domov 4am muhahahaaaaa. Džaaaaau :)

streda 20. februára 2013

Počas týchto dní sú nevyhnutnou súčasťou môjho outfitu hrubé svetre, dlhý, dlhý, dlhýýý pletený šál a kardigán. I keď by som radšej prijala balerínky a tričká, budem si musieť počkať. Dnes som bola od rána v meste, čiže som sa obliekla najpohodlnejšie ako to len šlo. Milým prekvapením bolo aké - také slniečko. Vyčerpaná som prišla domov takmer popamäti.  Nálada mi však neklesá, skôr naopak, keďže som predvčerom mala svoje prvé rande s miláčikom Zuz (láska cez internet!) a dnes sme náš vzťah spečatili fotením. Jej blog si môžete musíte (!!!) pozrieť tu. :) A teraz smer posteľ. Džaaaau :)

bodkované ponožky na dobrú náladu






milenci sa o nás bijú :)

štvrtok 14. februára 2013

Hledám Zemi nikoho

Deň D pre zadaných i nezadaných nastal. Chtiac - nechtiac dnes na lásku myslíme všetci o čosi viac. Teda pokiaľ nie ste ja. V tom prípade máte Valentína neustále. Tak čo? Ste DO NIEKOHO?! Ja som. Šialene, nenávratne a úplne, že najviac. Síce len do predstavy môjho vyvoleného ale nevadí. Bude nám spolu krásne, budeme sa silno ľúbiť, veľa sa smiať, on bude super kľudný, pretože ja som super nekľudná, a keď sa na seba cez miestnosť plnú ľudí pozrieme, iba my dvaja budeme vedieť, že......alebo si kúpim štyri mačky a naučím sa háčkovať.
Džaaaau ;)









streda 13. februára 2013

head for red









 Nie je smutné mať koníček interiérový dizajn a môcť sa realizovať iba vo svojej izbe? Stále niečo premiestňujem, triedim, vyhadzujem, odkladám a znovu vykladám, až kým nie som úplne spokojná (čo nie som nikdy), takže je to dosť never ending story. Často sa stáva, že mi kamaráti hovoria: "Ako dlho som tu nebol/a, Toto máš odkedy? Nemala si posteľ inak?" a ja si v hlave premietnem aspoň tri zmeny, ktoré som odvtedy vykonala. Inak nedávajte si do izby červenú, kým len nie ste takí leniví, že ani nechcieť sa vám nechce lebo sa zbláznite. (špeciálne počas skúškového a obdobia bez partnera)

pondelok 11. februára 2013

Be Bizzare.

Juuuuuu, po mesiaci čakania a tešenia sa na pražský Bizarre Carnival v Meet Factory som sa konečne dočkala. Zostava Zee Zee, moja maličkosť a víno sme sa vybrali na miesto činu. Len bičík som zabudol. Asi, že víno sme pili degustovali už na byte. Teraz fakty: MEET FACTORY JE BOŽSKÁ!!! Ateliéry boli bizarné (a na moju radosť aj interaktívne), ľudia štýlový a my plné životných právd. Zuzka vie rusky po slovensky. Ja viem nečesky česky. Nie sme znalci vína, a možno nie sme z Prostějova ale zato sme z Ostravy. Máme ťažké kabelky a teda máme ťažké i životy. A pivo a víno a vodka a fotky horšie a horjsčie a hgoriwššiwwe