nedeľa 24. marca 2013

celkom zbytočný post

Keď máte niečo robiť (prezentáciu v mojom prípade) záležitosť ako hrať sa so žuvačkou je nadmieru zábavná, nafotiť to, je vec smrteľne dôležitá a spraviť z toho gifko priam nevyhnutná.
Džaaaau :)

piatok 22. marca 2013

Počasie je krásne, môj život zmysluplný a partner životný. Nie, ja nemám rada sarkazmus ani iróniu.
Džaaau :)



pondelok 18. marca 2013

Shit happens....I mean look at me.

Minule som to skúsila na zábradlie, dnes som to skúšala na sklo. A londýnske počasie je pekné len v Londýne!
Džaaaaau :)






nedeľa 17. marca 2013

omnomnom víkend

Kto ste neboli túto sobotu v Trafačke, môžete ľutovaaaaať. Konal sa tam Trafovegabarter, ktorého prvotná organizácia a nápad skrsli v hlave Romany Kasalovej z Trafačky, v spoluorganizácii so Zelenou Zebrou.   Tento večer dopadol ú-spe-šne. Minimálne pre Tinu, ktorá si dala zo všetkého a highlity otočila niekoľkokrát. Bez výčitiek, veď všetko bolo zdravé (a chutné!) Tak napríklad tvarohový koláč, tekvicový koláč, špenátový koláč, ovsené tyčinky, špaldový chlebík, celozrnné krekry....ok nebudem pokračovať pochopili ste, že som jedák. Ako ste na tom vy? Zaujíma vás zdravá/vegetariánska/vegánska strava? Ja zlyhávam na niektorých mňamkách, ale inak ma takéto pokrmy dosť bavia. I variť i nakupovať, no najviac jesť!
Džaaaau :)










streda 13. marca 2013

Viete čo je najhoršie?

Všetko. Poprosím jednu pozitívnu energiu. Zabaliť? Áno, ďakujem.
Nie, nie neprijímam fakt, že sa má ochladiť!
Džaaaaau :)



a že tá Zuz šumná je? :)

pondelok 11. marca 2013

Monday is a day like any other.





Cardigan F&F, jeans New Look, shoes House, T-shir H&M, bag gift :)
Čiže nejaká tá školička, nejaká tá kávička, nejaké tie nadávky, fotečky, smiechotky, plačlivá sebakritika a preberanie potenciálnych (tj neexistujúcich) milencov.V poslednej dobe sa mi nechce rozprávať. Lebo, že oné, nemám múdru jedinú myšlienku v makovici. A nič v nej nedáva zmysel, len zbytočnosti mi napadajú. Ale zato vymením trojky za nulky. Zn.: zavadzajú.
Džaaaaau :)

nedeľa 10. marca 2013

Black is new Black

My life is maybe black but there is a lot of glitters in it.







Dress MANGO, clutch bag vintage, earrings gift :)

utorok 5. marca 2013

V poslednej dobe mám pocit, že nič nerobím a nič nestíham zároveň. Aspoň, že už sa nás slnko snaží presvedčiť, že si vie svoju prácu robiť aj lepšie :) Mala by som dačo robiť so svojim stylingom, lebo už len tak - tak vyzerám ako človek. Košeľa háem o xy čísel väčšia, mimozemský drdol, a kabelôčka JOOP (ďakujem Marcovi, že ma na ňu v sekáči prehovoril) sa 3 eurá pcheeee. Skrátka klasika. Nudí ma už dajako, to bude asi tou jarou. ;)
Džaaaau






sobota 2. marca 2013

Predstavte si toho najsladšieho, najroztomilejšieho chlapčeka (MUŽA!!!), vynásobte ho tromi a dostanete Marca. Všade mi otváral dvere, vyberal mi oblečenie v sekáči, a ako vždy ma tisíc krát rozosmial. Vezmem si ho, keď budem veľká. Naozaj krásne popoludnie, pretekali sme sa navzájom v komplimentoch, dali si mätový čajík a zistili, že ako pár sme vysoko nefotogenický. Teda aspoň môj mobil si to myslí. Neskôr uvidíme, čo na to hovorí lomo ;)
Džaaaaau :)